Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

per pagina
  • Rattenlokaasdoos met gepatenteerde Project Neo™ technologie. De unieke opening zorgt ervoor dat het knaagdier met de poten contact blijft houden met de bodem, terwijl lichaam en snorharen het verticale oppervlak blijven raken, zodat het vertrouwd aanvoelt en ze zonder aarzeling de val binnengaan. Het ontwikkelingsprogramma voor de Project Neo™ technologie...

    18,50 €
  • Een aantrekkelijk kant-en-klaar lokaas voor niet-professioneel gebruik op basis van tarwe, voor de bestrijding van zowel ratten als huismuizen.

    10,95 €
  • Met deze stevige, herbruikbare slakkenval bestrijd je op een ecologische manier iedere slakkenplaag, zonder gebruik van chemische middelen. Je kan de val eenvoudig vullen met bier of met gist opgelost in lauw water. De slakken vallen in de val en verdrinken. Na lediging kan je de val opnieuw vullen met een lokstof en herbruiken.

    8,50 €
  • Met zonnepaneel. Verjaagt mollen en woelratten. beschermde oppervlakte tot 350 m². geintegreerd zonnepaneel. geen batterij nodig. werkt met een sequentieel geluid en trillingen. te installeren in de buurt van molshopen

    31,95 €
  • Een vochtbestendig lokaas tegen ratten en muizen op basis van de stof difenacoum. De blokken zijn samengeperst in paraffine waardoor we deze vochtbestendigheid kunnen waarborgen. Dit lokaas wordt dus idealiter uitgelegd op of in de buurt van vochtige plaatsen zoals bv. een oever, vijver, riool, enz. Ideaal voor een lokale en doelgerichte bestrijding....

    15,50 €
  • Sorkil Pasta AM is een onweerstaanbare lokaaspasta voor ter bestrijvan ratten en muizen binnenshuis en buitenhuis rond gebouwen. Door de speciale samenstelling is dit vettig, deegachtig lokaas bijzonder aantrekkelijk voor knaagdieren. De dood treedt pas op enkele dagen na consumptie van het lokaas, zodat lokaasschuwheid uitgesloten is. Het lokaas is...

    9,70 €
  • Sorkil-G Garden is een lokaas met difenacoum en graantjes, dat muizen en ratten sterk aantrekt. De voorgedoseerde zakjes garanderen een langdurige en efficiënte werking, zelfs in vochtige ruimtes. Eén enkele opname van het gif is voldoende voor het doden van moeilijk te bestrijden muizen en ratten.

    10,65 €
  • Zeer doeltreffende lokmiddel ter bestrijding van ratten en muizen in en rond gebouwen. De blokken zijn duurzaam en stabiel onder extreme temperaturen en uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Storm® Ultra Secure bevat flocoumafen, een zeer aantrekkelijk en effectief antistollingsmiddel. De bloks zijn ook effectief tegen muizen of ratten die...

    18,95 €
  • Krachtig bloklokaas tegen ratten en muizen, samengeperst in paraffine. De blokjes zijn vochtbestendig en dus ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes en omgevingen. Effectief voor bestrijding van zowel ratten als huismuizen. Eén enkele opname voldoende om te doden. Dood treedt pas op enkele dagen na consumptie van het lokaas, zodat lokaasschuwheid...

    15,50 €
  • Aantrekkelijk kant-en-klaar lokaas op basis van tarwe. Effectief voor bestrijding van ratten als huismuizen; één enkele opname voldoende om te doden. De dood treedt pas enkele dagen na consumptie van het lokaas op, zodat lokaasschuwheid uitgesloten is. Uitsluitend te gebruiken in verzegelde lokaasdozen, binnenshuis en buiten rond gebouwen.

    9,70 €
  • Toban Spray is een krachtige spuitbus voor de bestrijding van kruipende insecten in woon-, werk-, en verblijfplaatsen. Bestrijdt mieren, kakkerlakken, zilvervisjes, en ander kruipend ongedierte. Toban Spray combineert een zeer snelle aanvangswerking met een lange nawerking.

    7,65 €
  • Tomorin Grain is een lokaas op basis van granen ter bestrijding van muizen in particuliere, publieke en agrarische gebouwen. Tomorin Grain is een klaar voor gebruik rodenticide verpakt in afzonderlijke zakjes. Zakjes in beveiligde lokaasdozen uitleggen.

    12,95 €
  • Met pasta gevuld muizendoosje in kunststof ter bestrijding van muizen in gebouwen. Bevat 2 pastalokazen van 5g van een bijzonder aantrekkelijk lokaas. Tomorin is een nieuwe bestrijdingsmethode waardoor er na enkele uren reeds resultaat zichtbaar is. Met éénenkele lokaasdoos kan je tot 50 muizen doden. Voor een maximale veiligheid van kinderen en...

    8,95 €
  • Veilige en diervriendelijke muizenval die muizen levend vangt. De val gaat dicht op het moment dat de muis de val binnen gaat. Doordat de val doorzichtig is zie je snel of je een muis gevangen hebt. De val heeft ventilatieopeningen zodat de muis niet stikt. Heel gemakkelijk in gebruik, aas toevoegen en muizenval plaatsen is nog geen minuut werk.

    5,50 €
  • Verjaagt duiven, kraaien, meeuwen, etc. aan de hand van verspreiding van geluidsgolven. Ideaal voor gebruik op uw terras, balkon, vensterbank, dak, etc. De vogels zullen zich er niet langer nestelen en/of uitwerpselen verspreiden.

    25,45 €
  • Garden Protector 3 is een ultrasone ongedierteverjager op zonne-energie. Bij het naderen van het dier worden er door de infrarood bewegingsdetector ultrasone geluiden uitgestuurd. De dieren schrikken hiervan en verlaten de plaats.

    46,50 €
  • Zendt ultrasone geluiden uit om ongedierte uit uw woning, kantoor of opslagruimte te verjagen (muizen, kruipende insecten en spinnen). 100 % veilig voor honden, katten, vogels en vissen.

    47,95 €
  • Een decoratieve sticker die vliegen aantrekt door middel van een attractieve lokstof en een speciale kleurencompositie (optische werking). Vliegen sterven na aanraking met het aanwezige insecticide op de sticker, zonder aan de sticker te blijven kleven. De geurloze sticker blijft 4 maanden werkzaam. Het insecticide verdampt niet in de lucht.

    5,95 €
  • Deze bijna onzichtbare strip trekt vliegen aan door middel van een attractieve lokstof. Vliegen sterven na aanraking met het aanwezige insecticide, zonder aan de strip te blijven kleven. De geurloze strip blijft 4 maanden werkzaam. Het insecticide verdampt niet in de lucht.

    8,20 €
  • Vermigon® Home is een vloeibaar concentraat met lange nawerking tegen mieren, kakkerlakken, vlooien, zilvervisjes en vele andere kruipende insecten. Het kan binnenshuis worden gebruikt en is uitermate geschikt voor de behandeling van naden en kieren. Het dient verdund te worden met het bijgeleverde pipetje. Onder lage druk verspuiten met een hand- of...

    10,95 €
Toont 81 - 100 van de 104 items