Deze website gebruikt cookies om je webervaring te verbeteren. We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te personaliseren, voor advertenties en voor analyses.Lees meer.
Essentiële cookies
Functionele cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak zelf een heerlijk vers brood op basis van tarwe- en roggebloem Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken! Maximaal genot met weinig inspanning!
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. |
|||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
220ml |
275ml |
330ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
560g / 620g |
700g / 775g |
840g / 930g |
Bepaal de grootte van het brood. Kneed de gewenste hoeveelheidbroodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa. Voeg extrawater toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt. Dek hetdeeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoud-folie. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Tarwebloem, roggebloem, tarwegluten, glucosestroop, bakkerszout, bakkersgist, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, emulgatoren: E472e en sojalecithine, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur.
Kan sporen van noten en zaden bevatten.
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.