Deze website gebruikt cookies om je webervaring te verbeteren. We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te personaliseren, voor advertenties en voor analyses.Lees meer.
Essentiële cookies
Functionele cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Bak in de traditionele oven Volg vervolgens deze eenvoudige stappen: Bepaal de grootte van het brood. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix met warm water (± 40°C) tot een zachte massa is verkregen. Voeg water toe als het deeg te droog lijkt tijdens het kneden.
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Volg dan deze eenvoudige stappen:
Gebruiksaanwijzing / Gebruiksaanwijzing / Backanleitung / Instructies. |
|||
Broodmix / Broodmix / Brotmischung / Broodmix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
240 ml |
300 ml |
360 ml |
Gewicht broed / Poids du pain / Brotgewicht / Gewicht van brood |
600g / 640g |
750g / 800g |
960g / 1000g |
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Giet de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmengsel in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood na afloop van het programma uit de broodvorm en laat het een toast aanzetten.
Broodmix: Koel en droog bewaren. Sluit de verpakking goed na gebruik.
Brood: Bewaar het afgekoelde brood bij voorkeur in een papieren broodzak. Het blijft dus ± 3 dagen vers. Bevroren wordt het brood ± 2 maanden bewaard.
Tarwebloem, volkorenmeel, zonnebloempitten, lijnzaad, roggemmeel, gemalen tarwe, gerstemoutmeel, tarwemoutmeel, glucosestroop, zout, gluten (tarwe), dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezetmeel, melkpoeder, palm- en raapzaadolie, veldbonenmeel , laity powdercreme, weipoeder, enzymen (tarwe), lafarinebehandelingsmiddel: ascorbinezuur.