Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Mix voor cake  800gr Cook & Bake Bekijk groter

All-in mix voor donker woud brood 2kg Cook & Bake

Bak in de traditionele oven Volg vervolgens deze eenvoudige stappen: Bepaal de grootte van het brood. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix met warm water (± 40°C) tot een zachte massa is verkregen. Voeg water toe als het deeg te droog lijkt tijdens het kneden.

9,11 € incl. btw

Meer informatie

BAKKEN IN DE TRADITIONELE OVEN

Volg dan deze eenvoudige stappen:

  1. Bepaal de grootte van het brood.
  2. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix met warm water (± 40°C) tot een zachte massa is verkregen.
  3. Voeg water toe als het deeg te droog lijkt tijdens het kneden.
  4. Bedek het deeg met filmpapier en laat het 30-40 minuten rijzen.
  5. Verdeel het deeg, geef de gewenste vorm en laat het ± 40 minuten rijzen in een vorm van beboterd brood, bedekt met filmpapier.
  6. Kooktijd: 30-35 minuten in een oven voorverwarmd tot ± 220°C.
  7. Haal het brood uit de vorm en laat afkoelen op een broodrooster.

GEBRUIKSAANWIJZING

Gebruiksaanwijzing / Gebruiksaanwijzing / Backanleitung / Instructies.

Broodmix / Broodmix / Brotmischung / Broodmix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240 ml

300 ml

360 ml

Gewicht broed / Poids du pain / Brotgewicht / Gewicht van brood

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g

VOORBEREIDING IN BROODMACHINE

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Giet de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmengsel in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood na afloop van het programma uit de broodvorm en laat het een toast aanzetten.

TIPS VOOR CONSERVERING

Broodmix: Koel en droog bewaren. Sluit de verpakking goed na gebruik.
Brood: Bewaar het afgekoelde brood bij voorkeur in een papieren broodzak. Het blijft dus ± 3 dagen vers. Bevroren wordt het brood ± 2 maanden bewaard.

INGREDIËNTEN

Tarwebloem, volkorenmeel, zonnebloempitten, lijnzaad, roggemmeel, gemalen tarwe, gerstemoutmeel, tarwemoutmeel, glucosestroop, zout, gluten (tarwe), dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezetmeel, melkpoeder, palm- en raapzaadolie, veldbonenmeel , laity powdercreme, weipoeder, enzymen (tarwe), lafarinebehandelingsmiddel: ascorbinezuur.